Systemadministratör

Tycker du det är spännande att arbeta med IT-system och systemadministration, utveckling, samt att vara med och leda olika IT-relaterade projekt? Skulle du vilja arbeta som Systemadministratör i ett växande företag som ägnar sig åt att göra verklig skillnad i läkemedelsutveckling genom banbrytande bildbehandling? En plats som ständigt går framåt, med fantastisk vetenskap, fantastiska människor och en informell atmosfär? Gillar du att nå mål i en fartfylld miljö genom teamwork och samarbete? Om detta stämmer in på dig, bör du fortsätta läsa.

På Antaros Medical är vi banbrytande inom bildbehandlingsmetoder, såsom Magnetisk Resonanstomografi (MRI) och Positron Emission Tomography (PET), för att designa och leverera kliniska studier för beslutsfattande och differentiering i läkemedelsutveckling.

Vi värdesätter såväl kompetens och utveckling som idéer och lösningar. Relationer och förtroende är nycklarna till framgång, och det är lika viktigt för oss att ha roligt samtidigt som vi gör ett meningsfullt jobb. Vi har idag cirka 130 anställda på våra kontor i Sverige i Göteborg, Uppsala och Malmö, samt ett nyetablerat dotterbolag i USA, och vi växer och utvecklas kontinuerligt.

Som en del av vår tillväxtresa söker vi en Systemadministratör.
Tjänsten kommer att vara placerad på vårt kontor i Uppsala eller Göteborg.

Som systemadministratör kommer du att hantera interna system inklusive Office 365, Azure Active Directory, SaaS-lösningar och Cloudapplikationer. Du kommer att ansvara för livscykelhantering och utveckling av system och ingå i IT-relaterade projekt som stödjer företagets digitalisering och expansion.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer vara:

  • Livscykelhantering av system
  • Initiera, utveckla och implementera system- och processförbättringar samt driva och delta i projekt som rör IT-system och IT-säkerhet.
  • Systemuppsättning, patchhantering, säkerhetshantering
  • IT- och systemsupport

Ytterligare ansvarsområden kan inkludera:

  • IT-och systemutbildning av intern personal

Vem letar vi efter?
Vi tror att du har har tekniska färdigheter från utbildning och/eller från arbetslivserfarenhet inklusive systemdrift, administration och utveckling. Du kan arbeta både självständigt och interagera med andra i en stödjande IT-funktion.

Som person är du serviceinriktad och har en analytisk förmåga att närma dig och lösa IT-relaterade problem, genom att vara proaktiv och ta eget ansvar. Du har vidare en tydlig känsla för detaljer och trivs med att arbeta med fokus och struktur.

Utbildning och erfarenhet:

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom systemadministration, systemutveckling och/eller IT help desk.
  • Kunskaper i Azure AD/Office365 och Powershell
  • Gedigna kunskaper om PC/Windows-miljö
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • God kännedom om arbete med IT och Informationssäkerhet.

Meriterande:
Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom IT, till exempel inom systemvetenskap, eller har motsvarande utbildning från ett närliggande område.

Arbetslivserfarenhet av systemadministration, systemutveckling och/eller IT helpdesk.

Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av nätverksutrustning (Fortinet, HP), databashantering, publika moln, systemkravshantering, systemvalidering, loggranskning och testning och/eller mjukvaruutveckling inom MS DevOps.

Dessutom ser vi det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet från läkemedelsbranschen, med kunskap om ISO27001, GAMP, och ITIL.

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan via denna länk med ett kort personligt brev (på engelska) och ditt CV, senast den 15:e Oktober, 2023. Vi håller i intervjuer löpande.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Johannes Carlsson, VP IT, +46 73 917 86 50, eller johannes.carlsson@antarosmedical.com.

Rekryteringen avser en tillsvidareanställning.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, Teamtailor. Rekryteringen sköts av Antaros Medical. Kontakt från rekryterare undanbedes.

Om Antaros Medical
På Antaros Medical kombinerar vi banbrytande bildbehandling med djup erfarenhet av läkemedelsutveckling och djup kunskap om sjukdomsmekanismer. Vi är specialiserade på kardiorenala och metabola sjukdomar och onkologi. Vi har ett globalt nätverk av partner och kunder, inklusive både Big Pharma och Biotechs, och flera europeiska samarbetsinitiativ som Innovative Medicines Initiative (IMI) och COST.

Antaros Medical har levererat små komplexa, mekanistiska studier såväl som multicenterstudier i kliniska prövningar över hela världen med hjälp av våra innovativa avbildningsmetoder. Vårt globala huvudkontor och Imaging Corelab är baserat i Sverige, och vi har nyligen öppnat ett dotterbolag i USA. Om du vill veta mer om vårt företag, gå till vår hemsida: www.antarosmedical.com. Kulturen är våra människor och våra värdeord utgör allting som vi gör. Ta gärna en titt på vår kulturhandbok för att lära känna oss ännu mer: Our culture – Antaros Medical.