Bildanalytiker

CoreLab, Uppsala

På Antaros Medical är vi banbrytande inom bildbehandlingsmetoder, såsom Magnetisk Resonanstomografi (MRI) och Positron Emission Tomography (PET), för att designa och leverera kliniska studier för beslutsfattande och differentiering i läkemedelsutveckling.

Vi värdesätter såväl kompetens och utveckling som idéer och lösningar. Relationer och förtroende är nycklarna till framgång, och det är lika viktigt för oss att ha roligt samtidigt som vi gör ett meningsfullt jobb. Vi har idag cirka 130 anställda på våra kontor i Mölndal,, Uppsala och Malmö, och vi växer och utvecklas kontinuerligt.

Vi söker nu en analytisk och detaljfokuserad Bildanalytiker (Image Analyst) som vill vara med och bidra på vår resa. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Uppsala.

Som Bildanalytiker arbetar du med kvalitetskontroll och segmentering av medicinska bilder från MR- och PET-undersökningar i en teknisk och forskningsintensiv miljö. Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans analyserar och levererar data för den kliniska studien genom att segmentera organ och strukturer i de medicinska bilderna. Du kommer också att ha kontakt med nationella och internationella imaging center/röntgenkliniker. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av bildanalys och segmentering, utan kommer att bli tilldelad en mentor och genomgå ett omfattande träningsprogram som en del av din on-boarding.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Kvalitetskontroll av bilder och dokument från MR- och PET-undersökningar från kliniska studier
  • Segmentering av bilder från MR- och PET-undersökningar och dokumentation av detta
  • Kontakt med nationella och internationella imaging center/röntgenkliniker angående bildkvalitet

Din profil:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och ser att du är en strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten person. Vidare tror vi att du är positiv och kommunikativ, som trivs i samarbete med andra och att arbeta mot en deadline. Rollen passar dig som har ett intresse för medicin, teknik och bilder, och som trivs med arbetsuppgifter som kräver koncentration och noggrannhet.

 

Utbildning och erfarenhet:

  • Gymnasieutbildning, inom naturvetenskap eller teknik. Vi ser det som en fördel om du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning, tex som biomedicinsk analytiker, men det är inget krav.
  • God datorvana
  • Goda språkkunskaper i engelska

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan via denna länk med ett kort personligt brev (gärna på engelska) och ditt CV, senast den 24:e december, 2023. Intervjuer sker löpande.

Bifoga examensbevis från högre utbildning tillsammans med din ansökan (om tillämpligt).

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Anna Ringheim Cadete, Head of Corelab, på 073-233 00 03 alt. anna.ringheim@antarosmedical.com.

Rekryteringen avser tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, Teamtailor. Rekryteringen sköts av Antaros Medical. Kontakt från rekryterare undanbedes.

Om Antaros Medical
På Antaros Medical kombinerar vi banbrytande bildbehandling med djup erfarenhet av läkemedelsutveckling och djup kunskap om sjukdomsmekanismer. Vi är specialiserade på kardiorenala och metabola sjukdomar och onkologi. Vi har ett globalt nätverk av partner och kunder, inklusive både Big Pharma och Biotechs, och flera europeiska samarbetsinitiativ som Innovative Medicines Initiative (IMI) och COST.

Antaros Medical har levererat små komplexa, mekanistiska studier såväl som multicenterstudier i kliniska prövningar över hela världen med hjälp av våra innovativa avbildningsmetoder. Vårt globala huvudkontor och Imaging Corelab är baserat i Sverige, och vi har nyligen öppnat ett dotterbolag i USA. Om du vill veta mer om vårt företag, gå till vår hemsida: www.antarosmedical.com. Kulturen är våra människor och våra värdeord utgör allting som vi gör. Ta gärna en titt på vår kulturhandbok för att lära känna oss ännu mer: Our culture – Antaros Medical.