Lead Image Analyst till Antaros Medical

Corelab, Antaros Medical, Uppsala

Är du intresserad av medicinska bilder, bildanalys och projektledning? Vill du jobba på ett företag som gör skillnad inom läkemedelsutveckling, på en arbetsplats där du får vara en del av ett sammansvetsat team? Då har vi en intressant tjänst för dig.

Antaros Medical utvecklar nya metoder inom Imaging samt analyserar bilder från undersökningar med Magnetröntgen (MR) och Positronemissionstomografi (PET) från kliniska prövningar. Vi är specialiserade inom kardiometabola sjukdomar och onkologi och har ett globalt nätverk av partners och kunder, både stora och små läkemedelsföretag.

Vi är ett snabbväxande företag och har för närvarande cirka 100 anställda baserade i Mölndal, Uppsala och Malmö. Vi söker nu en kvalitetsmedveten och serviceinriktad Lead Image Analyst som vill vara med och bidra på vår resa.

Som Lead Image Analyst kommer du att vara en del av ett projektteam där du är ansvarig för att analys av bilder och leverans av data sker enligt projektets tidsplan, och enligt våra kvalitetskrav och god klinisk sed (ICH-GCP). Du kommer även arbeta med kvalitetskontroll och analyser av bilder från MR- och PET-undersökningar och ha kontakt med nationella och internationella kunder och imaging center/röntgenkliniker. Du kommer att bli tilldelad en mentor och genomgå ett omfattande träningsprogram som en del av din on-boarding.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Följa upp att analys av data och leverans till klient sker enligt studiens tidsplan
  • Utveckling, underhåll och arkivering av studiedokumentation
  • Kvalitetskontroll av bilder och dokument från MR- och PET-undersökningar från kliniska studier
  • Segmentering och analys av bilder från MR- och PET-undersökningar och dokumentation av detta
  • Kontakt med nationella och internationella imaging center/röntgenkliniker angående bildkvalitet

Din profil:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och tror att du är en strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten person. Vidare tror vi att du är en positiv och serviceinriktad person med god kommunikativ förmåga som relaterar till andra på ett lyhört och följsamt sätt. Rollen passar dig som har ett intresse för medicin, teknik och bilder. Du gillar att hantera ett antal olika arbetsuppgifter samtidigt och att planera, koordinera och följa upp arbetet i projekt.

Utbildning och erfarenhet:

  • Universitets- eller högskoleutbildning som civilingenjör, biomedicinare, apotekare, biomedicinsk analytiker eller motsvarande.
  • God datorvana
  • Goda språkkunskaper i engelska

Erfarenhet av arbete inom kliniska prövningar och inom regelverket GCP är meriterande för rollen. Även erfarenhet av projektledning är meriterande, dock inte något krav.

Övrig information
För mer information om tjänsten, kontakta Anna Ringheim Cadete, Head of Corelab , på 073-233 00 03 alt. anna.ringheim@antarosmedical.com.

Om du vill veta mer om Antaros Medical och vår verksamhet, kika vidare på vår hemsida för att lära dig mer: www.antarosmedical.com

Skicka din ansökan (ett kort personligt brev och ditt CV) senast den 24 april 2022. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Teamtailor.