Image Analyst till Antaros Medical

Corelab, Antaros Medical, Uppsala

Är du intresserad av medicinska bilder och bildanalys? Vill du jobba på ett företag som gör skillnad inom läkemedelsutveckling, på en arbetsplats där du får vara en del av ett sammansvetsat team? Då har vi en intressant tjänst för dig.

Antaros Medical utvecklar nya metoder inom Imaging samt analyserar bilder från undersökningar med Magnetröntgen (MR) och Positronemissionstomografi (PET) från kliniska prövningar. Vi är specialiserade inom kardiometabola sjukdomar och onkologi och har ett globalt nätverk av partners och kunder, både stora och små läkemedelsföretag.

Vi är ett snabbväxande företag och har för närvarande cirka 100 anställda baserade i Mölndal, Uppsala och Malmö. Vi söker nu en analytisk och detaljfokuserad Bildanalytiker (Image Analyst) som vill vara med och bidra på vår resa.

Som Bildanalytiker arbetar du med kvalitetskontroll och analyser av medicinska bilder från MR- och PET-undersökningar i en teknisk och forskningsintensiv miljö. Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans analyserar och levererar data för den kliniska studien och ha kontakt med nationella och internationella imaging center/röntgenkliniker. Du kommer att bli tilldelad en mentor och genomgå ett omfattande träningsprogram som en del av din on-boarding.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kvalitetskontroll av bilder och dokument från MR- och PET-undersökningar från kliniska studier
  • Segmentering och analys av bilder från MR- och PET-undersökningar och dokumentation av detta
  • Kontakt med nationella och internationella imaging center/röntgenkliniker angående bildkvalitet

Din profil:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och ser att du är en strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten person. Vidare tror vi att du är positiv och kommunikativ, som trivs i samarbete med andra, men även att arbeta individuellt. Rollen passar dig som har ett intresse för medicin, teknik och bilder, och som trivs med arbetsuppgifter som kräver koncentration och noggrannhet.

Utbildning och erfarenhet:

  • Gymnasieutbildning, inom naturvetenskap eller teknik. Vi ser det som meriterande om du har en universitets- eller högskoleutbildning
  • God datorvana
  • Goda språkkunskaper i engelska

Erfarenhet av arbete inom kliniska prövningar och inom regelverket GCP är meriterande för rollen.

Övrig information
För mer information om tjänsten, kontakta Anna Ringheim Cadete, Head of Corelab, på 073-233 00 03 alt. anna.ringheim@antarosmedical.com.

Om du vill veta mer om Antaros Medical och vår verksamhet, kika vidare på vår hemsida för att lära dig mer: www.antarosmedical.com

Skicka din ansökan (ett kort personligt brev och ditt CV) senast den 24 april 2022. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem Teamtailor.