Bildanalytiker till Antaros Medical

Är du intresserad av medicinska bilder och bildanalys? Vill du arbeta på ett växande företag som gör skillnad inom läkemedelsutveckling genom banbrytande bildbehandling, på en plats som ständigt går framåt, med fantastisk vetenskap, fantastiska människor och en informell atmosfär? Gillar du att nå mål i en fartfylld miljö genom teamwork och samarbete? Om detta stämmer in på dig, bör du fortsätta läsa.

På Antaros Medical är vi banbrytande inom bildbehandlingsmetoder, såsom Magnetisk Resonanstomografi (MRI) och Positron Emission Tomography (PET), för att designa och leverera kliniska studier för beslutsfattande och differentiering i läkemedelsutveckling.

Vi värdesätter såväl kompetens och utveckling som idéer och lösningar. Relationer och förtroende är nycklarna till framgång, och det är lika viktigt för oss att ha roligt samtidigt som vi gör ett meningsfullt jobb. Vi har idag cirka 120 anställda på våra kontor i Sverige i Göteborg, Uppsala och Malmö, samt ett nyetablerat dotterbolag i USA, och vi växer och utvecklas kontinuerligt.

Vi söker nu en analytisk och detaljfokuserad Bildanalytiker (Image Analyst) som vill vara med och bidra på vår resa. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Uppsala.

Som Bildanalytiker arbetar du med kvalitetskontroll och analyser av medicinska bilder från MR- och PET-undersökningar i en teknisk och forskningsintensiv miljö. Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans analyserar och levererar data för den kliniska studien och ha kontakt med nationella och internationella imaging center/röntgenkliniker. Du kommer att bli tilldelad en mentor och genomgå ett omfattande träningsprogram som en del av din on-boarding.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kvalitetskontroll av bilder och dokument från MR- och PET-undersökningar från kliniska studier
  • Segmentering och analys av bilder från MR- och PET-undersökningar och dokumentation av detta
  • Kontakt med nationella och internationella imaging center/röntgenkliniker angående bildkvalitet

 

Din profil:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och ser att du är en strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten person. Vidare tror vi att du är positiv och kommunikativ, som trivs i samarbete med andra, men även att arbeta individuellt. Rollen passar dig som har ett intresse för medicin, teknik och bilder, och som trivs med arbetsuppgifter som kräver koncentration och noggrannhet.

Utbildning och erfarenhet:

  • Gymnasieutbildning, inom naturvetenskap eller teknik. Vi ser det som meriterande om du har en universitets- eller högskoleutbildning
  • God datorvana
  • Goda språkkunskaper i engelska

Erfarenhet av arbete inom kliniska prövningar och inom regelverket GCP är meriterande för rollen. Vidare är programmeringskunskaper meriterande, men inget krav.

 

Är du intresserad?
Skicka in din ansökan via denna länk med ett kort personligt brev (gärna på engelska) och ditt CV, senast den 13 november 2022. Intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Anna Ringheim Cadete, Head of Corelab, på 073-233 00 03 alt. anna.ringheim@antarosmedical.com.

Rekryteringen avser tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, Teamtailor. Rekryteringen sköts av Antaros Medical. Kontakt från rekryterare undanbedes.

 

Om Antaros Medical
På Antaros Medical kombinerar vi banbrytande bildbehandling med djup erfarenhet av läkemedelsutveckling och djup kunskap om sjukdomsmekanismer. Vi är specialiserade på kardiorenala och metabola sjukdomar och onkologi. Vi har ett globalt nätverk av partner och kunder, inklusive både Big Pharma och Biotechs, och flera europeiska samarbetsinitiativ som Innovative Medicines Initiative (IMI) och COST.

Antaros Medical har levererat små komplexa, mekanistiska studier såväl som multicenterstudier i kliniska prövningar över hela världen med hjälp av våra innovativa avbildningsmetoder. Vårt globala huvudkontor och Imaging Corelab är baserat i Sverige, och vi har nyligen öppnat ett dotterbolag i USA. Om du vill veta mer om vårt företag, gå till vår hemsida: www.antarosmedical.com. Kulturen är våra människor och våra värdeord utgör allting som vi gör. Ta gärna en titt på vår kulturhandbok för att lära känna oss ännu mer: Our culture – Antaros Medical.