Bildanalytiker till Antaros Medical AB

Har du stort intresse av bilder och bildanalys? Antaros Medical utvecklar nya metoder inom imaging samt analyserar bilder från MRI- och PET-undersökningar från kliniska prövningar. Antaros Medical är specialiserat på kardiometabola sjukdomar och onkologi. Företaget har ett globalt nätverk av partners och kunder, både stora och små läkemedelsföretag, och deltar även i flera europeiska forskningssamarbeten.

Antaros Medical är ett snabbt växande företag och har för närvarande cirka 40 anställda baserade i BioVentureHub i Mölndal och i Uppsala Science Park. Vi söker nu bildanalytiker (Image Analyst) med stort intresse av bilder, samt med analytiska färdigheter och detaljfokus. Tjänsten som bildanalytiker är placerad på vårt kontor i Uppsala.

Som bildanalytiker på Antaros Medical kommer du att arbeta med kvalitetskontroll och högkvalitativa mätningar och analyser av bilder från MR- och PET-undersökningar i en teknisk och forskningsintensiv miljö. Du kommer att arbeta i ett team som tillsammans levererar data för den kliniska studien och ha kontakt med nationella och internationella kunder och imaging-center/röntgenkliniker.

Personliga egenskaper och kvalifikationer:

  • Stort intresse för bilder, bildanalys eller liknande
  • Stor datorvana samt ett intresse av teknik och medicin
  • Minst gymnasieutbildning, gärna inom naturvetenskap eller vård, kanske är du undersköterska, biomedicinsk analytiker eller liknande
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav
  • Erfarenhet av arbete inom kliniska prövningar och inom regelverket GCP är en fördel

Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än utbildning eller arbetslivserfarenhet. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.

Övrig information

Tillsvidareanställning (heltid, 40 timmar i veckan) som inleds med en 6 månaders provanställning. För mer information om tjänsten, kontakta Caroline Engvall, Chief Operating Officer, 0733 319 112. Skicka din ansökan (ett kort personligt brev och ditt CV) senast den 15 juni 2019. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.